Toimitusehdot

Tilaaminen                       
Kaikki tilaukset tulee tehdä kirjallisesti sähköpostitse. Puhelimitse emme ota vastaan tilauksia tai lasien mittoja. Kirjallinen tilaus on molemmille osapuolille etu. Toimittaja vahvistaa kaikki tilaukset sähköpostilla.  

Jotta lasiprojektisi onnistuu, on tilaus tehtävä huolellisesti ja myyjän lähettämä tilausvahvistus vielä tarkistettava mahdollisten virheiden osalta. Vastuu tilausvahvistuksessa olevista tiedoista, kuten esim. lasimitoista siirtyy ostajalle. Tilattuja laseja vastaanotettaessa on tehtävä vastaanottotarkistus yhdessä kuljettajan kanssa. Vastaanottotarkistuksessa mahdollisesti havaitut lasirikot on merkittävä rahtikirjaan.

Toimitukset arkipäivisin klo 8-16. Toimitusaika n.2-5 viikkoa mutta voi muuttua tilausvahvistuksessa mainitusta päivämäärästä +/- 3 työpäivää.

Toimittaja vastaa kuljetuksissa mahdollisesti tapahtuneista rikkoutumisista. Asiakas on velvollinen tarkistamaan toimitetut tuotteet niiden saapuessa ja merkitsemään mahdolliset vaurioitumiset rahtikirjaan. Mikäli tuotteessa ilmenee vaurioita, joita ei toimituksen yhteydessä ole pystytty havaitsemaan, niin asiakkaalla on kolme (3) päivää aikaa reklamoida virheistä toimittajaa sähköpostilla. Kuljetusvaurioiden reklamaatioaika päättyy tämän jälkeen. Tuotteiden toimitusaika on 2-5 viikkoa, mikäli muusta ei olla sovittu.     

Kaikki myymämme tuotteet ovat mittatilaustuotteita ja niillä ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Mikäli asiakas toimittaa tilauksen yhteydessä yrityksen y-tunnuksen niin tarkistamme luottotiedot ja laskun maksuehto on 14 päivää tuotteiden toimituksesta. Muussa tapauksessa ennakkolaskutus.

Emme vastaa välillisistä vahingoista. Mikäli toimittamissamme tuotteissa on virhe, korvaamme ainoastaan virheellisen materiaalin osuuden. Emme vastaa myöskään tuotannossa tai kuljetuksessa tapahtuneista odottamattomista viiveistä tai muista esim erittäin huonon sään jne viivästyksistä.                                              
Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin